Designer Schoenen Den Bosch - Kleding - Tassen - Accessoires

Finds is een begrip in Den Bosch. Al sinds 1992 staat Finds bekend om zijn elegante damesschoenen. Ieder seizoen selecteren we weloverwogen de stijlvolste en elegantste designer schoenen, tassen, kleding en accessoires. Dit alles staat tentoongesteld in een kosmopolitische atmosfeer in de Verwersstraat in ‘s-Hertogenbosch. 

Designers

In ons ruime assortiment van schoenen, tassen, kleding en accessoires vindt u topdesigners zoals: Christian Louboutin, Valentino, Isabel Marant, Guglielmo Rotta en Hogan. Kijk hier voor een overzicht van alle designers.

Aanbod

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan designer artikelen. Wij bieden een ruim aanbod aan designer schoenen met onder andere: makkelijke sneakers, biker boots, hoge hakken/killer heels en vele anderen. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod designer kleding en accessoires aan.

Contact

Bezoek onze winkel aan de Verwersstraat 1 in ’s-Hertogenbosch en laat u verwonderen door alle damesschoenen, kleding en accessoires. Wij zien u graag verschijnen en zijn u graag van dienst.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.